Hem > Nyheter > Innehåll
Original ner Hole(DTH) (borrning maskin)
Apr 18, 2016

En Drill Down-The-håls kallas DTH i mest borrning termer.

DTH är kort för "down-the-hole". Eftersom metoden DTH utvecklades ursprungligen för att borra stor diameter hål nedåt i ytan-borrning ansökningar, namnet härstammar från det faktum att mekanismen som slagverk följde lite ner i hålet. Program hittades senare för DTH metod under jord, där riktning mot borrning är i allmänhet uppåt istället för nedåt.

Down-the-håls borren är i grunden en mini jack hammer som skruvar på undersidan av en borrsträngen. Den snabba hammarmekanik bryter hårdrock i små flingor och damm och blåses klart av luft avgaser från DTH hammaren. DTH hammaren är en av de snabbaste sätten att borra hårdrock. Nu kan mindre bärbara drillcat borriggar med DTH hammare gå så fort mycket större lastbil riggar med denna nyare teknik. Systemet är tänkt att ha uppfunnits självständigt av Stenuick Frères i Belgien och Ingersoll Rand i USA i mitten av-1950-talet. (Ovan från Wikipedia)

Vi Pishi-gruppen levererar olika typer av DTH borrmaskiner att möta olika behov av kunder. Besök gärna vår hemsida www.rejeedrilling.com Kontakta oss för mer detaljer.

Produkter