Hem > Nyheter > Innehåll
Drift och underhåll anvisning av KD ryggsäck typ Core Drill (Ⅳ)
Mar 11, 2016

7. rostfritt stål borrning rod

När borrning djup närmar sig 60cm, ta ut rock kärnan från borrning verktyg eller borrning hål. Anslut en eller flera borrning rod för att fortsätta borra tills krävs borrning djup nås. Om borrning staven eller verktyget borrning som lossnar i borrning hål, tryck ner och rotera medsols den manliga gemensamt för borrning staven, så att den manliga gemensamt för borrning staven återansluts den kvinnliga gemensamt för borrning staven i borrning hål.

Underhåll metod:
1, den manliga gemensamma och kvinnliga gemensamma delen av rostfritt stål borrning rod bör tillämpas med silikonbaserat smörjolja för att hålla ytan smörjas och skydda arbeta ansiktet från att skadas.
2, när de tre O-ringarna på manliga gemensamma blir gamla eller brusten, ändra omedelbart.

8. kennyljung

PIK används för att ta ut rock kärnan i borrning hål. Ansluta pik till botten av verktyget borrning på ett korrekt sätt, ansluta upp i verktyget borrning eller borrning spö med T-format handtag och tryck ned PIK att borra hålet med T-formade handtaget tills hela rock kärnan passar i PIK. Sedan klämma rock kärna med Pik och ta ut den. Det är lättare att driva ut rock kärnan i motsatt riktning mot PIK.

Underhåll metod:
Inre vinkeln på snittet längst ned på PIK måste hållas cirka en vinkel på 25 grader lutande inåt. Om inre vinkeln blir otillräcklig efter som används för flera gånger, push med kraft för att justera vinkeln.

9. olja dispenser
För olja dispenser, bensin och motorolja blandas med en andel av 50: 1.

Det bör noteras att extra olja blandningen inte lämnas i olja dispenser för länge.

Starkt frätande bensinen kan korrodera materialet i fördelaren.

Produkter