Hem > Nyheter > Innehåll
Drift och underhåll anvisning av KD ryggsäck typ Core Drill (ⅱ)
Mar 02, 2016

3. diamond drilling lite

När borrning hål bedrivs på rock yta, föreslås det att: göra övningen rotera i halvfart, hålla den diamantborrning lite något lutande och bo ca 60 graders dopp vinkel med marken. Skär en liten skåra på litosfären som att lokalisera. För att säkerställa den stabil att lokalisera, anta arbete boot gör den extra att lokalisera skära en halvmåne formade groove. Genom att lokalisera med detta spår, stärka gradvis borren vertikalt tills hela ringlike spåret är form på berget. Sedan kan borren borra i full hastighet. (Särskild uppmärksamhet: tiden för borrning lite skärande och att hitta spåret kan inte vara för lång; annars för djupt att lokalisera spåret kommer att orsaka diamond drilling bruten och den borrning bitars skrotas när förstärkning borren arbetar slemhinnan). Om din operation är rätt, vinkeln på borren i litosfären är måttlig, styckning hastighet kommer att märkas och drill revolutionen är normal och avslappnad.

Under borrningen tas rock pulvret med vatten. Det är tjock blandning liknar ost. Om borr rotera hastighet sjunker kraftigt, upphör att fungera och dra ut den borrning lite kontrolleras. Det kan orsakas av stoppad vattencirkulation eller slitna arbetande slemhinnan diamantborrning bithastighet. Det behöver bytas ut.

Underhåll metod:
1, diamanten borrning bit är den centrala delen av borren. Det antar råvaror av hög kvalitet. Dessutom görs det med speciell recept men vår faktiska borrning erfarenhet i förbi flera. Hantera försiktigt med borrning bit att undvika det klämma och stöta.
2, den slående eller banka diamond drilling bit är förbjudet, annars det kommer att orsaka borrning lite knäckt och ha en stark inverkan på dess använda effekt.
3, göra rutinkontroll för skärpan i diamond drilling bit (seghet förhållandet mellan diamant). Om den borrning biten har varit i passivering, borrning lite borrning hastighet kommer att bromsas, eller den kommer halkade och borrning djup kan inte ytterligare.
4, anta om den nästan nya borrning lite borrning hastighet är långsam, den borrning lite på mjuka stenen (t.ex. tegel eller hård sand etc.). Diamant i matrisen bit kommer att vara visade igen, som kommer att påskynda borrning hastighet.
5, ta isär den skadade eller utmattad diamant borrning bit längst ned i verktyget borrning med vise grip tänger till ersätter diamant borrning bit.

4. stålhandtag (T-formade käppar)

Handtag rostfritt stål används främst att lyfta drilling staven eller verktyget borrning i borrning hål.


Underhåll metod:

Smörj O ringa av käppar med silikonfett.

Produkter