Djupa Core och Hydrographic brunnsborrning maskin (Max djup: 2500)

Djupa Core och Hydrographic brunnsborrning maskin (Max djup: 2500)

Huvudsaklig dragen:
1. borrmaskin är lätt, kompakt struktur, hela konstruktionen är enkel, med rimliga layout. Alla komponenter är synliga, överlappar inte med varandra, så de är bekväm att underhålla och reparera.
2. motorn kan välja electromotor eller dieselmotor efterfrågan.
3. ankarspelet bryter från traditionella tre grupper av planet redskap struktur, och har antagit fyra grupper av redskap struktur

Beskrivning

Ansökan

HXY-2000 rock core och borrning maskin används främst för djupa kärnborrning av Diamond och hård legering, med stark vridmoment 10 000 Nm och max djup 2500 meter. Det kan också användas för projekt av geologiska undersökningar, pålning konstruktion, naturgas och Hydrographic bra utforskning, etc.


Funktioner

1. Vertikala axeln har många roterande nivåer, deras fördelning är rimligt, och vridmomentet är bra vid låg hastighet; hastigheten på den vertikala axeln är snabb, roterande är brett;

2.borrmaskin är lätt, kompakt struktur, hela konstruktionen är enkel, med rimliga layout. Alla komponenter är synliga, inte överlappar med varandra, så de är bekväm att hålla och reparation.

3.borrmaskin har en kombinerad frame konfiguration, lätt att demontera, så det kan möta konstruktion efterfrågan i foten.

4.ankarspelet bryter från traditionella tre grupper av planet redskap struktur, och har antagit fyra grupper av redskap struktur;

5.borrmaskin antar nya vatten bromsar enheten, och är en slags mekanisk anordning att justera fallande hastighet borrning enheten när borrning enheten sänker sig vid borrning av borrmaskin.

6.den borrning maskin spak typ hydraultryck chuck, med stor gripa kraft och starkt radiella kompensera kapacitet och livslängden på kakel är lång.

7.motorn kan välja electromotor eller dieselmotor efterfrågan.

8.borrmaskin matchas med motsvarande apparatur, som är gynnsamt att behärska villkoret. Den har några operativa hanterare, och layouten är rimliga, så operationen är böjlig och bekväm.

9.manipulera handtagen är sammanstrålade, med rimliga layout, så operationen är flexibel och tillförlitlig.

10. Ramen för borrmaskin har stor styvhet, tyngdpunkten är låg, så stabilitet vid hög hastighet borrning är stark.

Tekniska Data

 1. Rock core borra i

 • Hydrografiska väl borra i

 • Utfodring i av grundläggande spel

 • Tekniska specifikationer: • Varför välja Pishi?


  Kundanpassade produkter och Service

  När ditt arbete kräver specialiserade, tillförlitliga lösningar, kan Mats stödja dig med anpassade borrning produkter av hög kvalitet. Vår erfarenhet och vårt starka kundfokus garanterar du har de bästa alternativen för ditt jobb.

  På Mats industrin, har vi också gett mycket uppmärksamhet åt kundservice. Vi är dedikerade till att hjälpa kunder arbeta säkert och effektivt med hjälp av våra produkter. Vägledning och tjänster finns alltid med våra tekniker på plats.  Patenterad teknik

  Fabriken recension

  Projekt Showcase

  Hur du kontaktar oss?

  Tel: + 86-29-86105123-606
  Fax: + 86-29-86513529
  E-post:manager@rejeegroup.com
  Adress: Rm 10802, Block B, Kairui byggnad, Xi'an ekonomisk Development Zone, Kina.


  Hot Tags: Djupa Core borrning maskin (djup: 2500M), borrning maskin

  Relaterade produkter

  Förfrågning

  Produkter