Hem > Företaget

Välkommen till Pishi industrin, en professionell borrning rigg leverantör i Kina, ett dotterbolag of Pishi grupp, främst koncentrerar sig på utveckling, tillverkning och försäljning av kemikalier och utrustning, är ansvarig för internationella marknaden av geologisk prospektering Equipment Co, Ltd i många år.  Vi levererar ett brett sortiment av produkter för byggbranschen, borriggar, mixer, pumpar etc. Några av våra populära produkter inkluderar roterande borriggar, hydrauliska crawler borrar, Jet Grouting borrmaskin, dessa produkter är utformade och byggda för tunnel rörstöd skjul, djupa stiftelsen pit ankare, fyllningsdammar, lugg foundation konstruktionoch tunnel byggapplikationer runt om i världen.

Som efterfrågan på snabba järnvägar, broar och höghus fortsätter att växa, behovet av borrutrustning ökar också. Vi strävar efter att uppfylla behovet genom att utveckla tillförlitliga och effektiva teknik och utrustning. Genom våra år för oförtröttliga ansträngningar, är nu våra produkter uppfyllda av världsomspännande tullen.

På Pishi industrin, har vi också gett mycket uppmärksamhet till kundtjänst. Vi är dedikerade att hjälpa kunder arbete säkert och effektivt med hjälp av våra produkter. Vägledning och tjänster finns alltid med våra professionella tekniker på plats.

Till följd av vår överlägsen kvalitet och service, vår roterande borriggar blir hydrauliska crawler borrar och Jet Grouting borrning maskin alltmer populära i världsmarknaden, inklusive Sydostasien, Mellanöstern, Afrika, Europa, etc. Välkommen du från hela världen att komma och besöka vår fabrik!Produkter